top of page
Resolution 7/R7

 

Hva er Resolution 7?

Resolution 7 er et kombinert ultralyd- og endowave massasjesystem produsert av JANUS srl, Italy, til pleie og velvære av ansikt og kropp. Systemet har i løpet av 3 år blitt Skandinavias største vakuum system innen figurforming med over 300 solgte enheter. Behandlingen kan gi raske resultater og sikre økt fysisk velvære og ytre skjønnhet.

 

Sirkulasjon og rensing

Ved massasje i bindevevet økes blodgjennomstrømning i årene. Dermed økes også gjennomstrømningen i lymfesystemet. Resolution 7 virker som en utvendig pumpe, som med et lavt trykk, etterfulgt av et høyere trykk, stimulerer til økt blod- og lymfekarsirkulasjon. Fett, proteiner og avfallsstoffer skilles ut og vi kan oppnå et fastere og jevnere bindevev.

 

Hva kan behandles med R7?

Ansikt: - kinn, øyne/bryn, rynker, hake

R7 ansiktsbehandling: kinn, øyne/bryn, hake. Ansiktsbehandling med R7 kan få deg til å se yngre ut og huden vil ofte føles sunnere allerede etter 30 minutter. Elastisiteten i huden kan økes ved at det stimuleres til økt cellefornyelse gjennom økt sirkulation i vevet og dermed økes også hudens produksjon av kollagen og elastin.

 

Dreneringsprogram

Resolution 7 har et eget dreneringsprogram som kan få hevelser grunnet væskeansamlinger til å forsvinne etter noen behandlinger. Effekten av denne behandling kan:

  • Redusere hevelser rundt øynene

  • Stramme opp slapp hud

  • Redusere rynker, fine linjer

  • Gi generell fasthet og glød i huden

  • Gjøre huden fastere og mer spenstig og gir et glatt og sunt utseende

 

R7 behandlingene kan gjerne kombineres med tradisjonelle ansiktsbehandlinger.

 

Pris (per behandling)

Ansikt (askepottbehandling - effekt ca 1-3 uker) 30 min kr 600,-

 

Anti-age kombinasjon (vår mest populære behandling) - R7 ansiktsbeh + kroppsakupunktur + ansiktsakupunktur kr 730,-. Les mer om dette HER

 

Bestilling

For mer informasjon og timebestilling, ta kontakt med:

 

Keitt Riseng

Akupunktør, medlem av Akupunkturforeningen

Tlf: 47 01 06 73

keitt@akupunkturpluss.no

bottom of page