top of page
Anti-age ansiktsbehandling/kosmetisk akupunktur
 
 

Anti - age ansiktsbehandling/Kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ til skjønnhetsoperasjoner, giftinnsprøyting og sterke medisiner mot hudproblemer og tidlig aldringstegn.

 

Behandlingen har fått stor oppmerksomhet i løpet av de siste årene, spesielt i store byer som New York og Los Angeles. Før var det kun forbeholdt de rike og berømte, men nå har alle anledning til å prøve denne anerkjente metoden. Det ble utviklet fordi flere og flere akupunktører oppdaget at pasienter som ble behandlet for andre sykdommer og plager, opplevde en positiv effekt på utseendet. De opplevde at de så friskere og yngre ut i ansiktet. I dag er det stor etterspørsel etter slik behandling i resten av Europa og USA og en økende etterspørsel i Norge.

 

Behandling

Akupunktur er basert på prinsippene i tradisjonell kinesisk medisin som handler om å rette opp ubalanser i kroppen som kan føre til sykdom gjennom å påvirke energiflyt i meridianene. Kosmetisk akupunktur følger de samme prinsippene og kan rette opp ubalanser som ikke bare kan føre til sykdom men ogå hudproblemer og tidlig aldringstegn. Hos Akupunktur Pluss tilbyr vi en unik kombinasjon av de beste metodene fra kosmetisk akupunktur og kombinerer de med avansert teknologi fra vesten. Denne kombinasjonen hjelper deg å få bedre helse og et yngre utseende.

 

En behandling på 75 min. består av: 

 • Kroppsakupunktur for å rette opp ubalanser som kan føre til tidlig aldring

 • Ansiktspeeling , rens og c-vit maske 

 • Små dermanåler settes i rynkene i ansiktet for å stimulere kollagen produksjon og øke blod sirkulasjon

 • Ansiktsmassasje med økologiske oljer for å øke lymfedrenasje og gi glattere hud med glød. Avfallsstoffer skilles lettere ut og kollagendannelse stimuleres. Den har en unik oppstrammende effekt og virker umiddelbart hudforyngende.

Anti-age behandling kan også gjennomføres uten akupunkturbehandling

hvis ønskelig

 

Anti-age behandling kan:

 • Redusere eller fjerne fine linjer

 • Stramme opp slapp hud

 • Øke kollagen produksjon

 • Forminske porene

 • Gi glattere hud

 • Gi glød til huden

 • Forbedre acne/uren hud

 

En kosmetisk akupunkturbehandling begynner på samme måte som en klassisk akupunkturbehandling ved at vi stiller diagnose ved hjelp av bl. a. puls- og tungediagnostik. Hele mennesket vurderes og behandles individuelt slik at også andre plager kan behandles samtidig.

Det gis også råd og veiledning om kosthold og pleie av huden i forhold til de ulike kosmetiske problemstillingene. Anbefalt antall behandlinger er 10 ganger. Resultat er oftest synlig etter 7-8 behandlinger.

 

Pris (oppdatert for 2022)

kr 1050,- per behandling (75 min)

 

Bestilling

For mer informasjon og timebestilling, ta kontakt med:

Keitt Riseng

Akupunktør, med mange års erfaring med kosmetisk akupunkturbehandling

Tlf.: 47 01 06 73

 

keitt@akupunkturpluss.no

bottom of page